Академия Современного Танца
«Поэзия Движения»

В Одесі нагородили переможців ІХ Міжнародного дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу хореографії та вокального мистецтва «Яскрава країна в Одесі – 2018».

28-03-2018 17:52
новость взята с сайта https://ilikenews.com.ua
Фотоальбом с "Яскрава Країна в Одесі 2018"
 

В Одесі нагородили переможців ІХ Міжнародного дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу хореографії та вокального мистецтва «Яскрава країна в Одесі – 2018». 26 березня у концертно-виставковій залі Одеського морського порту відбувся фінал конкурсу й відзначення переможців.

Окрім дипломів учасників та традиційних нагород цьогоріч за ініціативи керівництва Одеської філії державного підприємства «Адміністрації морських портів України» та профспілки було запроваджено Гран-прі для учасників. В рамках конкурсу також пройшла ознайомча екскурсія державним підприємством.

Розпочалась церемонія нагородження з вітального слова Ольги Обласової – директорки фестивалю, яка подякувала керівництву порту за підтримку у проведенні заходу.

  • Традиційно фінал наших змагань проходить у найошатнішому та гостинному залі Одеси. Я щиро вдячна нашим друзям та партнерам за надану можливість провести свято творчості, таланту та радості.

Аби привітати учасників та вручити нагороди переможцям на свято завітав начальник Одеської філії державного підприємства «Адміністрації морських портів України» Ігор Ткачук. У своєму вітальному слові Ігор Віталійович побажав присутнім творчої наснанаги та перемог.

  • Ми дорослі маємо робити все, аби діти були щасливими. Тому для нас це велика честь, черговий рік поспіль, долучатись до проведення Міжнародного фестивалю «Яскрава Країна». Учасники з різних куточків України та Молдови вражали гостей, членів журі своїми неперевершеними хореографічними постановками та вокальними номерами. Це дійсно свято молоді та талантів. За дев’ять років участь у конкурсі взяло близько 30 000 дітей, а його учасники неодноразово представляли Україну на світовій арені. Традиційно ми підтримуємо талановиту молодь. Саме тому цього року один з хореографічних ансамблів та вокаліст отримають від нас Гран-прі. Подібним чином ми хочемо продемонструвати учасникам, що ми готові їх підтримувати.

За словами голови профспілки робітників морського транспорту «Одеського морського порту» Володимира Зайкова участь в Одеському фестивалі – це великий крок вперед.

  • Я щиро вітаю вас в місті герої Одесі й на одному з найкращих українських підприємств. Мені надзвичайно приємно бачити вас сьогодні у цій святковій залі. Я переконаний, що цей конкурс – це одна зі сходинок у вашій творчій кар’єрі й в майбутньому ви прославлятимете не лише свої обласні на Всеукраїнському рівні, а й нашу країну на європейських змаганнях.

Також до привітань долучився заступник голови профспілки Микола Ніколаєв. Микола Миколайович подякував учасникам за прекрасні виступи та висловив сподівання, що наступного року родина фестивалю «Яскрава країна» поповниться новими талантами.

Гран-прі від портовиків у розмірі 1000 євро отримала Академія сучасного танцю «Поэзия движения». Кошти, які учасникам вручив начальник Одеської філії державного підприємства «Адміністрації морських портів України», будуть використані на участь у фестивалі, що проходитиме в Болгарії. Найкращою вокалісткою цьогоріч визнали Маргариту Мягкову дівчина отримала не лише подарунок від портовиків, а й можливість виступити на святкових заходах, які проходитимуть на державному підприємстві.

Просмотр изображения
0 / 0
x